Моє фото
Вітаю усіх! Я - Наталія Коротка або Калина (Kalina) - дизайнер, архітектор, садовод. І рада, що Ви завітали до мене :-).

Translate

неділю, 4 грудня 2011 р.

Лист до св. Миколая. Відповідь

Ваші малята вже пишуть листа до св. Миколая?
Мої вже так).
Кожен рік всі дітки України в цей час почтинають бути дуже слухняними, весь час перепитуючи батьків " А св. Миколай вже скоро прийде? А він вже забрав мого листа? А я чемний хлопчик (дівчинка)?" Я думаю що це саме найкраще свято не тільки наших діточок, а й нас - дорослих. Хоч ми і були виховані (як усі радянські діти))) на Дідові Морозові, але все одно чекаємо хоч малесенького дива, яким обдарує св. Миколай кожного, хто його попросить. Для родини ми просимо мир та злагоду, для своїх рідних цілий міх здоров"я, для нашої неньки-України - процвітання та стабільності, та і себе не обминемо. Хоча що нам ще потрібно, якщо всі попередні мрії здійсняться.
Два роки тому в одному з  постів я вже писала про лист своєї донечки до св. Миколая, а саме головне не дописала. А головне це те, що до нас прийшла відповідь через деякий час. Ось вона, з справжнім підписом і печаткою:


Ви може собі уявити, наскільки це було для нас справжнім святом і дивом!

Від щирого серця хочу подікувати помічникам св. Миколая за турботу та увагу до наших діточок. Подальшої наснаги та міцного здоров"я ВАМ!

Ось телесюжети про маєток св. Миколая







Та офіційна сторінка туристичного комплексу "Маєток св. Миколая".

7 коментарів:

  1. Оце так! Навіть не знала, що у нас є таке листування зі св.Миколаєм. Це ж така радіть для дитини. Вітаю)

    ВідповістиВидалити
  2. Гадаю, що діти дуже радіють, коли отримують такі листи! Теж вітаю! У мене вже великі діти, але все одно на Миколая всі (я також))) отримують подарунки.

    ВідповістиВидалити
  3. Да, впереди большой праздник, на который Св. Николй подарит нам настящее чудо:) У нас в этот день должен родиться сыночек (кесарево). Он помог появиться ему в моем животике, а теперь вот мы с нетермением ждем появления его на свет :)

    ВідповістиВидалити
  4. Olga_Aksen, даже большие дети всегда остаются детьми))).
    Оля-Pupasena, какой у вас хороший праздник намечается). Удачи и скорой встречи с малышом). Пусть св. Николай всегда ему помогает и охраняет!

    ВідповістиВидалити
  5. А я даже не знала, что у нас можно написать письмо святому Николаю. Здорово! В следующем году обязательно будем с сыном писать письмо!

    ВідповістиВидалити